Naistuomari kuvattiin makaamassa alastomana oikeustalon ikkunalla – ei saanut potkuja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Työpaikalla on olemassa tietynlaisia käyttäytymissääntöjä. Esimerkiksi nakuilu on yleensä kiellettyä, koska se voi aiheuttaa hämmennystä henkilökunnan keskuudessa. Nyt eräs Bosniasta ja Hertzegovinasta kotoisin oleva naistuomari pääsi toimillaan uutisten keskiöön.

Korkeimman oikeuden tuomari otti nimittäin alasti aurinkoa omassa toimistossaan, ja intoutui vielä kaiken lisäksi voimistelemaan tauollaan. Vastapäisessä rakennuksessa työskennelleet henkilöt ottivat kuvia 35-vuotiaasta Enisa Bilajacista, joka nautiskeli aamuauringosta ilman rihman kiertämää.

Tuomarin toiminta kyseenalaistettiin, kun kuvat vuosivat paikalliseen mediaan. Sarajevon kaupungin korkein oikeus piti aluksi Bilajacin tekoja oikeuden mainetta pilaavana, mutta on kuitenkin sallinut naisen jatkaa työssään. Tuomari kuvaili nakuvoimistelua ja auringonottoa aamurituaaliksi, joka tapahtui usein lukitun oven takana, uutisoi Mirror.