Tässä on ökyrikkaan polkupyörä – hinta vaivaiset 1 000 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikista arkipäiväisistä asioista saa luksusta, jos niihin lisätään kultaa joko värinä tai aitona jalometallina. Esimerkkinä mainittakoon aiemmin uutisoimamme kultaiset sätkäpaperit, vessapaperi, pelikonsoli, skeittilauta ja urheiluauto.

The House of Solid Gold
The House of Solid Gold

Nyt vuorossa on arvokkaasta metallista valmistettu polkupyörä. Mikäli takataskussa tai pankkitilillä roikkuu yksi ylimääräinen miljoona dollareissa, niin nyt sen voi sijoittaa kaikkien aikojen rehvakkaimpaan polkupyörään. Kullasta valmistettu ajopeli kääntää varmasti katseet. Polkupyörä on valmistettu 24 karaatin kullasta ja se on kalifornialaisen The House of Solid Gold -yrityksen projekti.

Maastopyörää muistuttava kulkuneuvo syntyi yrityksen perustajan Hugh Powerin ideasta, kun hän oli ollut pyöräilemässä. Daily Mailin mukaan polkupyörä on myytävänä ja kauppahinta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Polkupyörän satula on valmistettu alligaattorin nahasta ja juomapullo rauskun nahasta, joten jo pelkästään nämä kaksi elementtiä tekevät polkupyörästä harvinaislaatuisen.