Kaapista tullut näyttelijäkaunotar vähäpukeisena – upealta näyttää!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalaisnäyttelijätär Ellen Page paljasti äskettäin lesboutensa, ja hän sai tuolloin kritiikkiä homovastaiselta pastorilta. Nainen kirjoitti miehelle vastineen, jossa sanoi, ettei homous ole uskomus.

ellenpage01052014

Page kertoi kaipaavansa mieluummin naisen käsivarsia ympärilleen Jumalan hoivan sijaan. 27-vuotias nainen nähdään nyt Flare-lehden kannessa. Hän poseeraa siinä mustassa bleiserissa, rintaliiveissä ja alaosassa. Ellen onnistuu olemaan samalla seksikkään ja asiallisen näköinen.

Juno-elokuvaa tähdittänyt Ellen Page on näytellyt monissa elokuvissa, kuten Roller Girl, Peacock, Super, To Rome with Love, The East ja X-Men: Viimeinen kohtaaminen. Hänet nähdään tänä vuonna uudessa X-Men: Days of Future Past -elokuvassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat