Mariah Careylla Venuksen muodot!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kultakurkku Mariah Carey on yksi aikamme lahjakkaimmista laulajattarista, jonka ääniala on huikean laaja. Diiva rakastaa ylellistä elämää, ja äskettäin hänen kerrottiin käyttäneen yli 30.000 euroa koiriensa kauneushoitoihin.

Mariah nähdään nyt Wonderland-lehden kansiotoksessa mustassa alusvaatekokonaisuudessa ja samanvärisissä nahkahanskoissa. Neitokainen onnistuu näyttämän samalla tyylikkäältä ja seksikkäältä.

Mariah Carey on lahjakas artisti, joka säveltää ja sanoittaa monet kappaleistaan itse. 45-vuotias nainen on kotoisin New Yorkin Long Islandilta. Hän on julkaissut 13. studioalbumia, ja työstää parhaillaan 14. levyään, joka on määrä julkaista tänä vuonna. Nainen on nähty monissa elokuvissa, kuten Glitter, Tennessee, Precious ja The Butler.