Pippa Middleton esitteli kesän häätrendin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Pippa Middletonin peppu sai aikoinaan massiivisen mediahuomion siskonsa Kate Middletonin ja prinssi Williamin häissä. Sittemmin 29-vuotias seurapiirineito julkaisi Celebrate-kirjan, joka osoittautui flopiksi. Viime aikoina Pippa on ollut poissa parrasvaloista.

Nyt Pippa on jälleen osallistunut hääjuhliin, kun hänen ystävänsä Rowena Macrae ja Julian Osborne avioituivat. Mukana juhlissa oli myös poikaystävä Nico Jackson sekä vanhemmat Micheal ja Carole Middleton. Paparazzit kiinnittivät erityistä huomiota Pippan asuun, joka ei välttämättä ollut kuitenkaan kaikkein tyylikkäimmästä päästä. Aika näyttää tuleeko siitä kesän häätrendi.

Pippa Middleton vei aikoinaan ikimuistettavasti huomion siskonsa Kate Middletonin kuninkaallisissa häissä vuonna 2010, kun naisen takamus nousi median kiinnostuksen kohteeksi. Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti taannoin ihastuksensa Pippa Middletoniin, ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti takapuolestaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa.