The Rock esitteli lihaksiaan rannalla – häikäisevä lihaskimppu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnson haaveili taannoin esittävänsä rooleja tunnetuissa elokuvasarjoissa, kuten Star Wars, Twilight ja James Bond. Tulevana kesänä tähti tuleekin näyttelemään antiikin kreikan tarinoiden legendaarista puolijumalaa, Herkulesta.

41-vuotias toimintatähti kuvaa parhaillaan Australiassa katastrofielokuvaa San Andreas. Töidensä ohella The Rock on ehtinyt myös nauttia saarivaltion auringosta. Mies jakoi Instagram-tilillään paidattoman otoksen, jossa hän esittelee sekä treenattuja lihaksiaan että käytössään ollutta vesiskootteria.

– Emme tarvitse autoteitä siellä, minne olemme menossa, The Rock kirjoitti kuvatekstissä.

The Rockin lihaksista riittää ihailtavaa niin hameväelle kuin samanlaisesta vartalonmallista haaveileville miehille. Johnsonin ensimmäinen varsinainen menestysleffa oli vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Skorpionikuningas, josta hän sai yli viiden miljoonan tilin. Tänä vuonna The Rock nähtiin elokuvissa Pain and Gain, G.I. Joe: Retaliation ja Fast and the Furious 6.