Mies soitti pianoa elefanttien vieressä – sitten tapahtui jotain odottamatonta

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Elefantit tunnetaan erittäin älykkäinä ja hyvämuistisina eläiminä, joiden pitäminen esimerkiksi sirkuksessa on silkkaa eläinrääkkäystä. Lukemattomat sirkukset ovatkin luopuneet elefanteista, jotka ovat päässeet viettämään eläkepäiviä elefanttien luonnonpuistoihin.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa nähdään vankeudessa Thaimaalaisessa luonnonpuistossa eläviä elefantteja, jotka osoittavat olevansa älykkäitä, oppivaisia ja musikaalisia.

12 Bar Bluesin pianisti Pat päätti tuoda soittimensa elefanttien luokse, ja tulos olikin hieno. Peter-elefantti ryhtyi nimittäin soittamaan pianoa yhdessä pianistin kanssa. Patin mukaan Peteriä ei ole koskaan opetettu soittamaan pianoa, vaan se ryhtyi siihen vapaaehtoisesti.