Naisen sipsiaddiktio parannettiin hypnoosilla: ”Voi vihdoin elää normaalia elämää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Addiktioista irti pääseminen voi olla työn ja tuskan takana ihmiselle, joka välttelee kohtaamasta sen psykologista alkusyytä. Brittiläinen Hannah Little on ollut vuosien ajan riippuvainen sipsien syömisestä.

Naiselle ei ole 15 vuoteen maistunut mikään muu ateriaksi, koska hän pelkää muita ruoka-aineita. 20-vuotias nainen on monesti saanut paniikkikohtauksia nähdessään eri ruokia ja oksentanut niiden takia. Hän sai hoitoa lontoolaisella klinikalla, ja oli innoissaan voituaan syödä pizzaa yhden istunnon jälkeen. Hypnoosi auttoi Littlen mukaan häntä pelosta irtipääsemisessä.

– Hypnoosihoito oli ihmeellinen. Elämäni oli niin rajattua ennen, nyt voin vihdoin elää normaalia elämää, kertoi Hannah Female First -lehdelle.