Välikohtaus autonäyttelyssä – tyttöystävä vaatii uutta autoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni muistaa netissä viraalina levinneen videon, jolla mies pyytää naista treffeille, mutta neitokainen suostuu ulos vasta huomattuaan miehen komean urheiluauton. Autoja pidetään monesti statussymboleina, ja nyt näemme ajoneuvon takia itkupotkuraivokohtaukseen taipuvan neitokaisen.

Naisen kerrotaan itkevän ja huutavan miehelleen autonäyttelyssä siksi, että siippa ei suostu ostamaan valkoista unelmien kaaraa neitokaiselle. Parin tiukkasanainen riita on ikuistettu myös LiveLeakin videolle, ja rehellisesti sanoen autoa vinkuva neitokainen käyttäytyy kuin viisivuotias lapsi karkkihyllyn edessä. Mies yrittää lähteä pois paikalta, mutta nainen repii hänet väkisin takaisin.

Staran toimitus ei saanut selvitettyä, saiko nainen lopulta tahtonsa läpi, mutta suosittelemme videon miestä vierailemaan ensi kerralla autonäyttelyssä ilman vaativaa tyttöystäväänsä. Kyseessä ei suinkaan ole ainoa omituisesti käyttäytyvä neitokainen. Kerroimme taannoin naisesta, joka poltti poikaystävänsä auton, koska ei saanut häneltä jäätelöä McDonald’sista.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.