Fukushiman katastrofista 3 vuotta – tältä aavekaupunki näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolme vuotta sitten koko maailman pidätti odotti kauhulla tietoja Japanista, jossa maanjäristys ja sen aiheuttama tsunami tekivät valtavaa tuhoa. Samalla Fukushiman kaupungin ydinvoimala vaurioitui pahoin, ja koko kaupunki jouduttiin tyhjentämään saastuneena.

Nyt, kolme vuotta myöhemmin, radio-ohjattavat lennokit ovat käyneet kuvaamassa miltä kaupungissa näyttää. HEXaMedian tuottamalla videolla nähdään, että luonto on ottanut nopeasti vallan hylätyssä kaupungissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat