Peruukit mukaan petipuuhiin – himokkaita fantasioita pienellä vaivalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni pari kokeilee seksipuuhissaan roolileikkejä, joissa mies voi esittää vaikka paikalle saapunutta pitsalähettiä ja nainen puolestaa himokasta asiakasta. Kuvitteellisen seksipelin lisämausteeksi voi ottaa mukaan haluamaansa rekvisiittaa.

peruukki03052014

Nainen pystyy muuttamaan ulkonäköään hyvinkin helposti peruukkien ja meikin avulla. Peruukkeja on markkinoilla huokeaan hintaan, ja etenkin vapun kynnyksellä rooliasujen tarjonta on hyvin monipuolinen. Lisäjännitystä roolitukseen saa sillä, että pariskunta tilaa tai ostaa asusteet yhdessä. Uskaliain neitokainen antaa kumppaninsa päättää roolista kokonaisvaltaisesti aina peruukin sävystä hiusten pituuteen sekä meikkiin ja asuun saakka.

Peruukkivaihtoehtoja löytyy aina pitkistä platinablondeista Lumikin lyhyeen hiusmalliin ja Ariel-merenneidon punaiseen hiustyyliin. Mikäli peruukkeja tahtoo käyttää useammin ja muutenkin kuin roolileikeissä, kannattaa laatuun panostaa hieman enemmän euroja. Myös aikuisten erotiikkaliikeet myyvät peruukkeja ja esittelemämme mallit löytyvät brittiläisestä Lovehoneysta.