Tätä et uskonut näkeväsi! Merijalkaväen sotilaat hullaantuvat Disney-elokuvan tahdissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Löyhästi H. C. Andersenin Lumikuningatar -satuun perustuva Disneyn animaatioelokuva Frozen – huurteinen seikkailu sai ensi-iltansa loppuvuodesta 2013. Elokuva oli suuri menestys lippuluukuilla, ja se sai runsaasti myös positiivisia arvosteluja.

YouTube
YouTube

Nyt elokuva on ihastuttanut myös eräitä merijalkaväen sotilaita. Amerikkalaissotilaiden elokuvan katselu on päätynyt naurattamaan ihmisiä YouTubeen asti. Videolla nähdään, kuinka lihaksikkaat sotilaat katselevat elokuvaa täysin hurmioituneina. Miehet luonnollisestikin myös laulavat elokuvan musiikin mukana.

Laulamisen lisäksi merijalkaväkeläiset innostuvat jopa tanssahtelemaan. Disney-elokuva saa miehet täysin pauloihinsa, sillä he yltyvät videon loppupuolella raivokkaaseen huutoon asti. Frozen-elokuva onkin osoittautunut koko perheen suosikkielokuvaksi, jonka suosiolle ei ihan heti näy loppua.