Täh? ”Twerkkaus on voimaannuttavaa” – takapuolen heilutuksesta tehtiin dokumentti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kun vanhalle tutulle asialle annetaan uusi nimi, ja julkkis tuo asian esille huomiota herättävästi, tulee asiasta kuuma ilmiö. Näin kävi twerkkaukselle. Miley Cyrusin esiintymisten jälkeen pepun heiluttaminen on noussut uuteen suosioon kaikenlaisten tanssijoiden keskuudessa.

Twerkkaukselle on tehty myös oma dokumenttivideo, jossa Kimari Brand esittelee twerkkaustaitojaan. Hän kertoi tanssivansa takamustaan heilutellen, koska kokee sen voimaannuttavana asiana.

Videolla nähdään Kimarin twerkkausta eri paikoissa. Oman kommenttinsa esittää tämän lisäksi feministi Ashley Reed, joka pitää tanssimista teemana, jonka kautta määritellään uudelleen siitä, mitä naiset voivat tehdä ja mitä eivät.

Kuva: All Over Press
Kuva: All Over Press