Nyt on sekava vaalikampanja – mies kiipeilee äänestäjien ikkunoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa järjestetään 25. toukokuuta vuoden 2014 europarlamenttivaalit. Suomesta valitaan yhteensä 13 europarlamentaarikkoa viisivuotiskaudeksi 2014-2019. Suomalaisten eurovaaliehdokkaiden kampanjat ovat kuitenkin huomattavasti hillitympiä kuin erään intialaisen maan parlamenttiin halajavan 31-vuotiaan miehen.

CNN
CNN

Etelä-Mumbaista kotoisin oleva Gaurav Sharma aikoo nimittäin kerätä ääniä Spidermaniksi pukeutumalla. Hän niittää ihmisten huomiota kiipeämällä talojen sisään ikkunoista. CNN-uutiskanavan mukaan Sharma on pitänyt supersankarin roolia yllään jo viikkoja. Mies yksinkertaisesti kurkkaa ihmisten ikkuinoista sisään, tervehtii heitä ja kertoo millä asialla hän on.

Sharma ei kuitenkaan ole aloittanut talojen seinillä kiipeilemistä pelkästään vaalit mielessään, sillä hän on muun muassa taannoin kiivennyt 45-kerroksisen talon päälle 19 minuutissa. Miehen mukaan ihmiset ottavat hänet erikoisesta kampanjoinnista huolimatta tosissaan. Hän on ihmisten perustarpeiden, kuten ruoan, sähkön ja koulutuksen asialla.