Katsoja yritti alamäkipyöräilyä ilman kypärää – karmea tulos videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hurjapäiset ihmiset harrastavat monia niin vauhdikkaita ja vaarallisia lajeja, ettei moni tavis uskaltaisi iki päivänä edes kokeilla samaa. Nyt eräs oman elämänsä sankari on kuitenkin päättänyt kokeilla alamäkipyöräilyä Australiassa järjestetyssä kilpailussa. Karmaisevin tuloksin.

YouTube
YouTube

Queenslandissa järjestetyssä World Cup -kilpailussa pyöräilijä Adam Brayston loukkaantui ja pyysi ystäväänsä siirtämään pyöränsä. Ystävällä ei ollut kypärää, mutta siitä huolimatta hän päätti ajaa pyörän takaisin alamäkirataa pitkin.

Kuten arvata saattaa, kokeilu päättyi hyvin lyhyeen, kun mies kaatui erittäin rajusti. Hän lensi monta kertaa ympäri ja jäi lopulta maahan makaamaan. Mies kiidätettiin sairaalaan Cairnsiin. News.com.au-uutissivuston mukaan mies ei loukkaantunut rytäkässä pahasti.