Koira ilmestyi kentälle kesken pelin – varasti pelivarusteet ja pakeni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on sattunut hulvaton tilanne, kun kaksi baseball-joukkuetta oli pelaamassa WOO-sarjan ottelussa. Kesken ottelun pelikentälle säntäsi nimittäin yllättäen koira, joka oli luonnollisesti kiinostunut pelaajien välineistä. Se onnistui häiritsemään peliä ja varastamaan peräti kahden pelaajan varusteet.

YouTube
YouTube

Koira juoksee videolla erään naispuolisen pelaajan luokse ja onnistuu nappaamaan räpylän pelaajan kädestä. Nelijalkainen juoksi kiireesti pois paikalta, kunnes huomasi toisella pelaajalla vielä paremman saaliin. Sekin oli tosin räpylä, jonka koira sai helposti haltuunsa. Toisen iskun jälkeen pakomatka oli melko pitkä, ja pelin jatkuminen viivästyi, kunnes koira saatiin kiinni.