Upea tulos! Taiteilija lisäsi vintage-mainoksiin nykyajan poptähtiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet julkkikset esiintyvät eri yhtiöiden mainoksissa, ja saattavat jopa toimia julkisuudessa esimerkiksi vaate- tai hajuvesimerkkien edustajina. Ranskalaisessa mainostoimistossa työskentelevä David Redon on leikitellyt ajatuksella, miltä nykyajan tähdet näyttäisivät vanhan ajan mainoksissa.

Adslibitum.tumblr.com
Adslibitum.tumblr.com

Vintage-henkisissä mainoksissa nähdään muun muassa Pharrell mainostamassa hammastahnaa, Nirvana jäätelöä ja Daft Punk puolestaan omaa kasinoaan. Tyylikkäästi vanhan ajan mainosten ulkoista ilmettä matkivien teosten tekstit on otettu suoraan artistien kappaleiden nimistä ja sanoituksista. Katso kuvat tästä.

David Redon kertoi Adweek-lehdelle halunneensa tutkia projektillaan sitä, kuinka pieni raja taiteen ja kaupallisuuden välillä on. Mainokset ovat nähtävissä miehen Tumblr-blogissa, ja niitä voi myös ostaa julisteina Society6-nettikaupasta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat