Tyttö esitteli täydellisen poikaystävänsä – nerokasta vai harhaista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydellisen poikaystävän kaavaa on kyselty kautta aikojen varsinkin naistenlehtien äänestyksissä. Jokaisella naisella on luonnollisesti oma käsityksensä juuri oman maun mukaisesta täydellisestä poikaystävästä. Nyt eräs Instagram-käyttäjä on esitellyt oman täydellisyytensä.

Nimimerkki Me & My Boyfriend on julkaissut Instagramissa jo jonkin aikaa kuvia elämästään täydellisen poikaystävänsä kanssa. Vastaavaa tekevät toki tuhannet muutkin, mutta tässä tapauksessa poikaystävä on kuvien päälle piirretty mielikuvitushahmo.

Neitokaisen kuvat ovat saaneet kovasti huomiota ympäri maailmaa, ja niiden järkevyydestä ollaan montaa mieltä. Hän viittaa kuvissa 21 syyhyn, joiden takia sinkkuna elävän tulisi olla tyytyväinen tilanteeseensa.