Kutsu levisi Twitterissä: 1 500 teiniä rynni kotibileisiin – kartanolle jättivahingot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendoja toinen toistaan suuremmista ja tuhovoimaisemmista kotibileistä liikkuu runsaasti, ja aiheesta on tehty myös useita elokuvia. Ikävä kyllä osa tarinoista on myös totta, ja usein jälki on karmaisevaa. Tuorein tapaus on viikonlopulta, kun noin 1.500 nuorta saapui kotibileisiin.

Kanadan Ontariossa sijaitsevassa Bramptonin kaupungissa järjestetyt kotibileet lähtivät täysin hallinnasta, kun paikalle alkoi rynniä tuhansia ihmisiä. Syynä oli kutsun hallitsematon leviäminen Twitterissä hashtagilla #MansionParty. Talon omistaja oli antanut 17-vuotiaalle pojalleen luvan järjestää ”pienet bileet”, mutta tulos oli aivan toinen, Toronto Sun raportoi.

Juhlijat saapuivat kartanolle arviolta 200 autolla. Kaikki paikalle saapuneet eivät mahtuneet edes sisälle, joten osa kiipeili tikapuilla ja rikkoi ikkunoita päästäkseen sisään taloon. Lopulta paikalle tarvittiin peräti 60 poliisipartiota, jotta tilanne saatiin hallintaan. Mukana oli muun muassa taktinen SWAT-tiimi ja useita poliisikoirayksiköitä. Osa juhlijoista joutui putkaan muun muassa poliisin vastustamisesta. Kukaan ei loukkaantunut.