Suomalaisohjaaja päätyi Redditin etusivulle – pilaili mielenosoittajien kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Reddit-palvelu nimittää itseään ”internetin etusivuksi”, sillä se kerää väsymättä suosituimpia nettikuvia ympäri maailmaa. Tänään palvelun suomalaiset käyttäjät yllättyivät nähdessään ohjaaja Elias Koskimiehen kasvot etusivulla.

Reddit
Reddit

Elias Koskimies oli katsomassa Lady Gagan konserttia, kun hän huomasi poptähteä vastustavia mielenosoittajia, joiden kyltissä luki HOMO SEX IS SIN. Toinen mies kuitenkin peitti tekstistä S-kirjaimen, jolloin tekstin merkitys muuttui täysin päinvastaiseksi. Koskimies näki tilaisuutensa tulleen ja ikuisti itsensä – tietenkin – selfie-kuvaan kyltin edessä.

Elias Koskimies on käsikirjoittaja ja ohjaaja, jonka kansainvälisesti tunnetuin työ on vuonna 2012 ensi-iltansa saanut lyhytelokuva I’ve Only Just Begun. Suomessa hänen tuoreimpia käsikirjoituksiaan ovat muun muassa Kaappari ja Kekkonen – hän tulee.