Jurassic Park -autoa rakennettiin yli vuosi – ohikulkijat hieraisevat silmiään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jurassic Park -elokuvasarjalle on nyt luvassa jatkoa neljännen osan muodossa. 12. kesäkuuta 2015 ensi-iltansa saavan elokuvan nimen on paljastettu olevan Jurassic World. Dinosaurusaiheinen elokuvan fanit ovat aktivoituneet teeman mukaisesti.

Scoodidabop-nimimerkki on nyt julkaissut Reddittiin kuvan Jurassic Park -ajoneuvostaan, joka on rakennettu elokuvan vastaavan safariauton mallin mukaan. Mies rakensi vuoden 1993 Ford Exploreria yli vuoden uuteen ulkonäköön ja hän on etsinyt joitakin osia yli kaksi vuotta. Lopputulos on näyttävä, joten moni ihmetteleekin, miksi kuvasarja on julkaistu Redditin SHITTY_CAR_MODS -kategoriaan.

Geeniteknologian avulla henkiin herätetyistä dinosauruksista kertova Jurassic Park -elokuvasarja on tuottanut maailmanlaajuisesti yli 1,4 miljardia dollaria. Vuonna 1993 ensi-iltansa saanut Jurassic Park lukeutuu kaikkien aikojen menestyneimpiin elokuviin. Steven Spielbergin ohjaamasta ja Michael Crichtonin samannimiseen romaanin perustuvasta seikkailusta nähtiin taannoin elokuvateattereissa 3D-versio.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.