Nahkatakit jatkavat muodissa – värit muuttuvat huomattavasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nahkatakit nousevat aika ajoin muotiin ja viime vuosina katukuvassa on nähty mustia ja ruskeita nahkatakkeja, joiden pituus on vyötärölle tai sen alle. Nyt kuitenkin suunnittelijat ovat päättäneet keventää kesän muotia vaihtamalla nahkatakkiensa värit pastellin sävyihin.

Splash
Splash

Femail Firstin muotitoimittajat vinkkaavat kaikille trenditietoisille, että heidän on suunnattava kulkunsa vaatekaupoille, mikäli naulakosta ei löydy kuin musta nahkatakki. Vaaleanpunainen, nude, koralli tai minttu ovat nimittäin nahkatakkien kuumimmat muotivärit tällä hetkellä. Myös valkoinen tai tipun keltainen takki voidaan lukea hailakan sävyisten muotitakkien kastiin.

Vaaleita nahkatakkeja on nähty jo punaisella matolla kuuluisuuksien yllä, kun näyttelijä Lucy Hale ja TOWIE-tähti Lauren Pope ovat pukeutuneet sellaisiin. Pastellit ovat muutenkin vuoden 2014 kevät- ja kesämallistojen päävärit, mutta vaaleita nahkatakkeja on nähty esimerkiksi Vionnetin, Christopher Kanen, Calvin Kleinin ja Burberryn vaatekerroissa. Nahkatakin kanssa puetaan valkoiset farkut ja t-paita tai maximekko ja remmikengät.