Herkuttelijan eväs: Suklaakekseistä grillattu juustovoileipä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nykyään keittiöissä pyritään aika ajoin luomaan jotain uutta tuttuja ruoka-aineksia yhdistelemällä. Joskus kokonaisuudet ovat niin yllättäviä, että ne päätyvät uutisoinnin kohteiksi. Kerroimme äskettäin esimerkiksi juusto-makaroni-kebabista.

The Cupcake Project
The Cupcake Project

Nyt The Cupcake Project -sivustolla on kehitelty nerokas – joskin hieman epäterveellinen – välipala. Kahden suklaakeksin väliin on ujutettu aimo annos juustoa, jonka jälkeen koko komeus on grillattu. Tuloksena on suolaista, makeaa ja kermaista yhdessä annoksessa.

Reseptin kehittelijä Stef päätti julkaista ruokaohjeen kaikkien nähtäville, jotta ihmiset voisivat itse kokeilla ruoan laittamista. Annos voisi olla yllättävä lisä esimerkiksi kavereiden kesken järjestettyihin illanistujaisiin.