Wow! Bruno Marsin ja Janelle Monaen hitit yhdistettiin accapellana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvalloista tulee maailman markkinoille vuosittain monia musiikkilahjakkuuksia. Eräs hieman tunnetumpi on newyorkilainen a cappella -yhtye Duwende, joka on tehnyt huikeita covereita esimerkiksi Michael Jacksonin, Chaka Khanin, Stevie Wonderin, Rihannan ja Justin Timberlaken kappaleista.

Nyt on vuorossa vähän aikaa sitten julkaistu Treasure/Tightrope-video, jossa bändi on tehnyt erinomaisen mash upin Bruno Marsin Treasure- ja Janelle Monáen Tightrope-kappaleista. Ammattimaisesti tehtynä a cappella kuulostaa huikaisevan hyväntuuliselta.

Funkia, poppia ja r&b:tä yhdistelevä Duwende on julkaissut neljä levyä, joiden nimet ovat Radio Screaming, Collective, REMEMBER: The Music of Michael Jackson ja Versus. Yhtyeeseen kuuluu kuusi jäsentä – J. Aaron Boykin, Abbey Janes, Derrick L. Hicks, Edward Chung, Tomas Cruz ja David Lane. Heidän versioimiinsa kappaleisiin lukeutuvat esimerkiksi Human Nature, Get Lucky, Blurred Lines, Happy ja Suit & Tie.