Wow! Bruno Marsin ja Janelle Monaen hitit yhdistettiin accapellana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvalloista tulee maailman markkinoille vuosittain monia musiikkilahjakkuuksia. Eräs hieman tunnetumpi on newyorkilainen a cappella -yhtye Duwende, joka on tehnyt huikeita covereita esimerkiksi Michael Jacksonin, Chaka Khanin, Stevie Wonderin, Rihannan ja Justin Timberlaken kappaleista.

Nyt on vuorossa vähän aikaa sitten julkaistu Treasure/Tightrope-video, jossa bändi on tehnyt erinomaisen mash upin Bruno Marsin Treasure- ja Janelle Monáen Tightrope-kappaleista. Ammattimaisesti tehtynä a cappella kuulostaa huikaisevan hyväntuuliselta.

Funkia, poppia ja r&b:tä yhdistelevä Duwende on julkaissut neljä levyä, joiden nimet ovat Radio Screaming, Collective, REMEMBER: The Music of Michael Jackson ja Versus. Yhtyeeseen kuuluu kuusi jäsentä – J. Aaron Boykin, Abbey Janes, Derrick L. Hicks, Edward Chung, Tomas Cruz ja David Lane. Heidän versioimiinsa kappaleisiin lukeutuvat esimerkiksi Human Nature, Get Lucky, Blurred Lines, Happy ja Suit & Tie.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat