Uskomaton video: Haamu iski miehen kanveesiin ja veti mukanaan?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalta nousee aina välillä esiin uutisia havainnoista, joiden uskotaan liittyvän yliluonnollisiin ilmiöihin. Eräs nettivideo lukeutuu näihin tapauksiin. Käytävällä kuvatulla videolla nähdään nimittäin jotain, jota ei olla vielä kyetty selittämään.

YouTube
YouTube

Moni uskookin, että videolla nähtävä tumma pilvimäinen varjo on haamu. Aave näyttää videon perusteella tarttuvan käytävällä kulkevaa miestä jalasta ja kuljettavan tätä pitkin lattiaa. Mies pääsee kuitenkin irtautumaan epämääräisen olennon otteesta ja juoksemaan karkuun.

Valvontakameran tallentamaa materiaalia ei olla tähän mennessä kyetty todentamaan huijaukseksi. Edelleen on siis olemassa mahdollisuus, että nauhalla todella nähdään aito kummitus. Erikoinen videpätkä onkin saanut ihmiset kummastelemaan sille tallennettua tilannetta jo useimmilla verkkosivustoilla.