Opiskelijat halusivat oppia puhumaan englantia – vanhukset tulivat apuun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kielien opiskelu on kansainvälisessä kanssakäymisessä todella tärkeä asia. Tämän ovat ymmärtäneet mös brasilialaisen kielikoulun CNA:n opiskelijat. Englantia koulussa opiskelevat halusivat kehittää ääntämistään, joten CNA keksi mainion keinon auttaa heitä.

Kielikoulu ryhtyi yhteistyöhön amerikkalaisen vanhainkodin kanssa. Kuten Suomessakin, niin myös Yhdysvalloissa moni vanhus on yksinäinen ja vailla juttuseuraa. Kielikoulu järjesti vanhainkodin ja oppilaiden välillä toimivan ohjelman, jonka kautta vanhukset saavat juttuseuraa ja oppilaat pääsevät harjoittelemaan englannin puhumista.

Hankkeen eteneminen on todella koskettavaa katseltavaa. Oppilaat selvästi inspiroituvat vanhusten elämistä. Moni vanhainkodin asukas kertookin FCB Brasilin julkaisemalla videolla, kuinka paljon oppilaat merkitsevät heille.