Silmänruokaa One Directionin faneille – popparit esittelivat vartaloitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

One Direction muodostettiin suositun brittiläisen televisio-ohjelma X Factorin seitsemännen tuotantokauden aikana. One Direction julkaisi kolmannen albuminsa Midnight Memories viime vuoden loppupuolella, ja heidän singlensä Best Song Ever nousi listojen kärkeen kaikkialla maailmassa.

Euroopan kiertueella tänä vuonna nähtävä yhtye on kiertueellaan parhaillaan Brasiliassa. Eilen heidät kuvattiin nauttimassa vapaa-ajastaan hotellinsa uima-altaalla vähissä vaatteissa.

One Direction kertoi äskettäin palkkaavansa sata turvamiestä, koska pojat pelkäävät erityisesti yli-innokkaita faneja ja Niallin on kerrottu saavan heidän takiaan paniikkikohtauksia. Liam joutui taannoin liian innokkkaiden australialaisfanien uhriksi, kun tyttöjoukko varasti hänen kuivumassa olleet bokserinsa hotellihuoneen parvekkeelta. Mies kuvaili tapahtunutta hänen noloimmaksi tilanteeksi elämässään. One Direction on tämän hetken suosituin poikabändi, ja sen jäseniä on yhdistetty lukuisiin nuoriin kaunottariin suhdehuhujen merkeissä.