Sinfoniaorkesteri houkuttelee nuoria kannabiksella: ”Omat jointit mukaan”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Coloradon osavavaltio laillisti taannoin kannabiksen viihdekäytön, ja lakiuudistuksen on uutisoitu tuovan verotuloja suoraan osavaltion kassaan arviolta 100 miljoonaa dollaria. Myös kannabiksen ympärillä kasvava bisnes on ollut erittäin tuottoisaa.

Strings Music Festival
Strings Music Festival

Tätä seikkaa yrittää nyt hyödyntää myös paikallinen sinfoniaorkesteri. Elite Daily kertoo, kuinka Coloradon sinfoniaorkesteri ryhtyy järjestämään konsertteja, joissa saa vapaasti poltella kannabista. Konserttisarjan nimeksi tulee Bring Your Own Cannabis, eli Tuo oma kannabiksesi. Sinfoniaorkesteri toivoo, että kannabiksen avulla myös nuorempi sukupolvi löytäisi tiensä klassisen musiikin pariin.

Konsertteihin saapuvat saavat Coloradon lakien mukaan polttaa siellä kannabista. Tilaisuuksissa ei kuitenkaan tulla myymään kannabista. Coloradon sinfoniaorkesteri myös painottaa sivustolle, että konserttilipun hinta ei ole riippuvainen siitä, aikooko asiakas polttaa konsertissa kannabista vai ei.