Ellie Goulding nautti auringosta bikineissä – upea näky!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ellie Goulding oli vielä taannoin suomalaisille melko tuntematon nimi, mutta hänet on alettu viime kuukausina noteeraamaan myös paikallisessa mediassa. Nainen on niittänyt menestystä erityisesti kotimaassaan Britanniassa. Taannoin hänen paljastettiin tulleen heitetyksi hotellista pois yhdessä Björkin kanssa övereiksi menneen bailaamisen buoksi.

Splash
Splash

26-vuotias tähti on toistaiseksi ollut hieman esimerkiksi amerikkalaisia kollegoitaan harvinaisempi näky paljastavissa asusteissa. Nyt Ellie Goulding on kuitenkin kuvattu nauttimassa Miamin paahtavasta auringosta valkoisissa bikineissä. Myöhemmin tähti päätyi kameran eteen mustassa uimapuvussa, joka oli vähällä paljastaa ihoa enemmänkin kuin lienee ollut tarkoitus.

Ellie Goulding seurusteli taannoin konemusiikkitähti Skrillexin kanssa, mutta suhde päättyi molempien kiireiden johdosta, sillä kaukoromanssi ei toiminut. Poppari julkaisi toisen studioalbuminsa 17. lokakuuta. Naisen mukaan Halcyon-nimeä kantavan levyn tuotantoprosessi oli rankkaa aikaa, koska hän tunsi olonsa todella yksinäiseksi biisejä kirjoittaessaan. Popparin uudella albumilla kuullaan muun muassa Tinie Tempahia.

Splash
Splash