Nainen, ole oman elämäsi kuningatar! Näillä vinkeillä asennetta peliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailma tuntee voimanaisia. Oprah Winfrey, Beyonce ja vaikkapa Ellen DeGeneres ovat naissukupuolen edustajia, jotka ovat onnistuneet menestymään miesten maailmassa. He ovat olleet rohkeita epäilijöiden edessä ja raivanneet oman tiensä läpi esteiden. Elite Daily listasi 10 ominaisuutta, jotka löytyvät oman elämänsä kuningattarelta.

1. Itseluottamus. Sinun ei tarvitse ole kaunein, älykkäin tai säteilevin ihminen huoneessa, mutta voit silti omatavaltiattaren itsetunnon. Kukaan ei saa sinua epäilemään kykyjäsi.

2. Sanot, mitä ajattelet. Moni nainen hiljenee, kun häneltä kysytään mielipidettä. Sinä et! Tiedät mitä ajattelet, etkä epäröi sanoa sitä ääneen. Kaikki eivät pidä siitä, mutta se ei haittaa.

3. Seksuaalisuus. Uskallat flirttailla ja kääntää päitä. Räpyttelet silmäripsiäsi kuin vanha tekijä ja saat miehet syömään kädestäsi. Olet kotonasi omissa nahoissasi, uhkut seksuaalista vetovoimaa.

4. Huomion keskipiste. Vaikka et olisi horoskoopiltasi leijona, otat silti estradin haltuun. Muiden katseet kääntyvät sinuun, ja se on täysin normaalia. Tottakai sinut huomataan, olet väriläiskä harmaavarpusten keskellä.

5. Luonnollisuus. Et pyytele anteeksi olemustasi, ja kun puhutaan lahjoista ja kyvyistä – osaat tuoda esille omasi. Kaikki mitä tarvitset, on jo sinussa luonnostaan.

6. Tiedät, mitä haluat. Et epäröi, kun sinulta kysytään mielipidettä, vaan se tulee kuin tykin suusta. Osaat antaa palautetta ja kertoa parannusehdotuksia muille.

7. Uniikki tyyli. Et kopioi Kim Kardashianin peppumekkoja tai Pharrellin hittilakkia, sillä sinä et ole muodin orja tai pikkuhipster. Menet oman tyylisi mukaan, vaikka se tarkoittaisi kumisaappaita ja farkkuhametta. Jos joku pystyy vetämään tuon tyylin kunnialla, se olet juuri sinä.

8. Rehellisyys. Jos sanot sanottavasi nöyryydellä ja ilman tuomitsemista, kukaan ei voi inhota sinua rehellisyydestäsi. Viisaat osaavat jopa arvostaa sitä, ettet kumartele kimallukselle ja kultakehyksisille kuville.

9. Outous. Monet maailman menestyneimmistä ihmisistä ovat hieman erikoisia. Niin sinäkin, etkä suostu sitä piilottelemaan. Hassuttelet ääneen ja kerrot vitsejäsi innostuneesti. Pilailet itsesi kustannuksella – sinulla on siihen pokkaa.

10. Terveelliset elämäntavat. Kunnioitat itseäsi niin paljon, että pidät kehostasi huolta. Käyt säännöllisesti treenaamassa ja syöt terveellisesti. Olet kehotietoinen ja ymmärrät, mikä vaikutus elämäntavoilla on yleiseen hyvinvointiisi.