Rap-hiteistä pysäyttävät versiot – tunnistatko klassikot?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisella keskusteluohjelman isännällä Jimmy Fallonilla on lahja. Hän pystyy tuomaan vieraistaan esille mitä erikoisempia taitoja. Viimeisintä todistettiin äskettäin Fallonin keskusteluohjelmassa.

YouTube
YouTube

Vieraana oli näyttelijätär Anne Hathaway, joka esitti Broadway-versiot kuuluisista rap-hittikappaleista. Hän versioi uudelleen muun muassa Snoop Doggin, 50 Centin ja Kendrick Lamarin kappaleita. Lopputulos on vähintäänkin kiinnostava! Kummasta pidät enemmän – tästä vai alkuperäisistä kappaleista?

Jimmy Fallon on 39-vuotias huuliveikko, näyttelijä ja koomikko, joka on toiminut keskusteluohjelman isäntänä vuodesta 2009 lähtien. Hän juonsi ensin Late Night with Jimmy Fallon -ohjelmaa. Viime vuonna hän sai pestin The Tonight Show -ohjelman juontajana Jay Lenon lopettaessa virassa. Mies on näytellyt myös elokuvissa, kuten Whip It, Bucky Larson: Born to Be a Star ja Fever Pitch.