Chicagon uusi turistirysä herättää paniikkia – ei korkeanpaikankammoisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Korkeisiin rakennuksiin on kautta aikojen tehty paikkoja, joista voidaan ihastella maisemia. Taannoin Mont Blancin rinteille tehtiin lasilattiainen näköalapaikka, joka ei ole tarkoitettu korkeanpaikankammoisille. Nyt sama pätee myös Chicagossa sijaitsevaan pilvenpiirtäjään.

chicagotilt11052014

The John Hancock Centerin 94. kerrokseen on rakennettu varta vasten uudenlainen näköalapaikka, johon ihan jokaisen ei kannata tutustua. Siinä ihmiset nimittäin menevät nojaamaan lasiseinää vasten, ja sen jälkeen lasiseinä kallistuu alaspäin.

Herkemmät voivat siinä vaiheessa kokea suoranaista paniikkia. Tilt-niminen näköalapaikka liikkuu pilvenpiirtäjän seinässä hydraulisesti ja se sijaitsee noin 300 metrin korkeudessa. Tilt aukesi tänä viikonloppuna, ja yksi vierailu maksaa viisi dollaria.