Cindy Crawford yhä tyrmäävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpien supermallien joukkoon lukeutuva Cindy Crawford on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Taannoin neitokainen kuitenkin poseerasi rohkeassa muotikuvassa, joka ikuistettiin W Magazine -lehden artikkelia varten.

Eilen 48-vuotias mallikaunotar kuvattiin shoppailemassa Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Cindy hankki reissulla itselleen uudet aurinkolasit, ja samalla osoitti olevansa edelleen huippunäyttävä kaunotar.

Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 naimisissa olleen Crawfordin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut satojen lehtien kansikuvia. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joista molemmat syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu Los Angelesissa ja Cindy pyörittää Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötä.