Maastopyöräilijä teki mahdottomana pidetyn käännöksen – älä kokeile tätä itse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maastopyöräily on parhaimmillaan laji, jota lähes kuka tahansa maastopyörän omistaja voi ja uskaltaa harrastaa. Vaativimmillaan se on kuitenkin alituista rajojen rikkomista ja uusien saavutusten hakemista. Sellaisesta on kyse myös nyt nähtävässä upeassa tempussa.

YouTube
YouTube

Specialized Bicyclesin mainosvideolla maastopyöräilijä Matt Hunter toteuttaa käännöksen, joka näyttää lähes mahdottomalta. Hän nimittäin kurvaa menopelillään sopivassa kulmassa olevassa maastossa lähes vaakatasossa – kädet hiekkaa viistäen. Tätä ei ehkä kannata kokeilla itse.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat