Pokemon-tunnusmusiikista odottamaton versiointi – yllättävän hieno tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni muistaa japanilaiset Pokemon-hahmot ja niistä tehdyn, Suomessakin nähdyn animaatiosarjan. Kyseinen anime-sarja avasi Japani-animaation ovet maailmalla. Pohjimmiltaan Pokemon on roolipeli, jossa kouluttaja keräilee ja kouluttaa Pokémon-olentoja tarkoituksenaan tulla Pokemon-mestariksi.

YouTube
YouTube

Animesarjassa Ash Ketchum -niminen poika seikkaili Pikachu-Pokémoninsa kanssa ympäri maailmaa. Nyt animesarjan lennokas tunnusmusiikki on saanut uuden version. Laulu on muutettu hitaaksi 90-luvun r&b-kappaleeksi.

Version on luonut The Postmodern Jukebox -kokoonpano. Sitä voi verrata alkuperäiseen 80-luvun henkeä huokuvaan kappaleeseen. Kumpaa kuuntelet mieluummin?

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat