20 miestä kokeili synnytystuskia – vain yksi selvisi loppuun saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat miehet pääsevät vuosittain seuraamaan vierestä kuinka nainen synnyttää, ja samalla he pääsevät seuraamaan aitiopaikalta myös synnytyksestä usein aiheutuvia kovia kipuja. Kukaan mies ei kuitenkaan voi tietää varmuudella miltä synnytys naisesta todella tuntuu.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kerroimme reilu vuosi sitten hollantilaisesta tempauksesta, jossa miehet pääsivät kokemaan Proefkonijnen-ohjelmassa miltä synnytys todellisuudessa tuntuu. Dennis Storm ja Valerio Zena suostuivat kiinnittämään itseensä elektrodit, joiden kautta heidän kehoonsa syötettiin heikkoa sähkövirtaa. Sähkö puolestaan sai lihakset kramppaamaan lähes kuin supistuksissa. Kokeilu loppui jo kahden tunnin kuluttua, ja tuloksia voi katsoa oheiselta videolta.

Nyt sama tempaus on tehty myös Nanchangin kaupungissa Kiinassa, jossa 20 miestä pääsi kokeilemaan televisio-ohjelman äitienpäiväjaksossa miltä synnytys tuntuu. Hekin saivat sähköshokkeja, joiden teho vastasi supistuksia. Yksi miehistä oli brittilaulaja Ian Inglis, joka luovutti mittarin näyttäessä vain viidesosaa kokonaiskivusta. Ainoastaan yksi mies pääsi täyteen kipuun saakka ennen lopettamistaan.

kiinamiessynnytys12052014