Jada Pinkett Smith rohkeassa asussa illallisella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin perheen tähtikatrasta, koska koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi näyttelijäksi ja tytär Willow laulajaksi, ja molemmat ovat niittäneet menestystä. Myös äiti on kuitenkin edelleen otsikoissa.

Smithin perheen onni on kuitenkin lehtiväitteiden mukaan rakoillut viime aikoina, sillä julkkisparin pettämisistä ja avioerosuunnitelmista on huhuttu jo pitkään. Pari on kuitenkin edelleen yhdessä, ja eilen heidät kuvattiin poistumassa yhteiseltä illalliselta New Yorkissa. Jadan asu oli melko paljastava.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.