Kännipokailuun lisättiin selostus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Olet humalassa bileissä, ja päätät iskeä jonkun. Teet lähempää tuttavuutta sumuisissa tunnelmissa, etkä ole aivan varma, mitä selität uudelle ystävällesi, mutta hän näyttää kuitenkin mielestäsi puoleensavetävältä.

YouTube
YouTube

Aamulla vieressäsi sängyllä makaa spagettihirviön näköinen ilmestys. Kännipokaukset eivät aina ole menestystapauksia, mutta voisiko niitä kehittää parempaan suuntaan jälkikommentoinnin avulla? Eräälle humoristiselle YouTube-videolle koottiin bileillan tapahtumat, joita päähenkilöt kommentoivat illan jälkeen.

Komediavideoita julkaisevan Above Averagen näytellyllä videolla nähdään miehen ja naisen lähentyminen baarissa. Pari intoutuu muun muassa tanssimaan keskenään ja juomaan ämpäreittäin alkoholia. Tilanne päättyy – mihinkä muuhun kuin – lemmiskelyyn! Katso video ja tsekkaa kommentit.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat