Äiti kuin tytär! Beyonce jakoi äitinsä kuvan Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pop-musiikin kruunaamaton kuningatar Beyonce julistettiin taannoin kaikkien aikojen parhaiten palkatuksi tummaihoiseksi artistiksi. Kultakurkku tienaa miljoona dollaria jokaisesta keikastaan, ja hän lopetti juuri 132 esiintymistä käsittäneen Mrs. Carter -maailmankiertueen.

Sunnuntaina vietettiin äitienpäivää, ja myös Beyonce juhlisti kaikkien äitien juhlaa aiheeseen liittyvällä Instagram-kuvalla. Laulajatar jakoi sosiaalisessa mediassa äitinsä Tina Knowlesin nuoruuskuvan. Otos paljastaa keneltä Beyonce on perinyt näyttävän ulkomuotonsa, sillä äiti ja tytär muistuttavat toisiaan melkoisen paljon.

Beyonce suunnittelee aviomiehensä Jay-Z:n kanssa yhteistä 16 kaupungin kiertuetta täksi kesäksi. Laulajatar päihittää tuloksellaan legandaariset artistit Dr. Drestä Princeen ja edesmenneeseen Michael Jacksoniin. Hän tienasi 160 miljoonaa dollaria vuoden 2012 lokakuun ja 2013 lokakuun välisenä aikana.