Macaulay Culkinilla yllään paita, jossa Ryan Goslingilla on yllään Macaulay Culkin -paita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Yksin kotona -elokuvien tähti Macaulay Culkin on viime vuosina ollut enemmän julkisuudessa huumeongelmiensa kuin näyttelijäuransa tiimoilta. Nyt mies on noussut otsikoihin onneksi toisenlaisissa, joskin sitäkin erikoisemmissa merkeissä.

33-vuotias ex-lapsitähti jakoi Twitterissä kuvan itsestään nauttimassa kahvikupillisesta. Ei sinänsä outoa, sillä julkkikset jakavat itsestään vastaavanlaisia kuvia sosiaalisessa mediassa kaiken aikaa.

Erikoisen kuvasta tekee kuitenkin se, että tähdellä on päällään Ryan Goslingin kuvalla varustettu paita. Ryan Goslingilla on puolestaan kuvassa päällään t-paita, jota koristaa Macaulay Culkinin kuva. Päihdeongelmistaan huolimatta näyttelijä ei siis ole kadottanut ainakaan itseironista huumorintajuaan.

Macaulay Culkin perusti äskettäin oman bändin nimeltä The Pizza Underground. Yhtye tekee kunniaa newyorkilaiselle Velvet Underground -taiderockbändille. Videolla näyttelijä myös Daily Mirror -sivuston mukaan kopioi Andy Warholin kuuluisaa taidevideota, jossa poptaiteilija syö hampurilaisen vaitonaisissa tunnelmissa.