Lapset käyttäytyivät hyvin ravintolassa – koko perhe palkittiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki ovat varmasti kerran elämässään joutuneet tilanteeseen, jossa toisen perheen itkevä tai riehuva lapsi on saanut muiden veren kiehumaan. Toki lasten turhautumiselle on yleensä myös järkiperäinen syy, mutta toisinaan hieman rasavillimpiä tapauksia tapaa ravintoloissa, julkisissa kulkuneuvoissa ja kaupoissa – kyllästymiseen saakka.

Suomessa viime sunnuntaina vietetty äitienpäivä keräsi maan ravintolat täyteen perheitä nauttimaan yhteisistä herkkuhetkistä. Äitienpäivää vietettiin myös Pohjois-Amerikassa, ja kanadalainen Daley ja Alicia Welshin perhe päätti juhlistaa sitä yhdessä yksivuotiaan Evie-tyttärensä kanssa. Perhe suunnisti Carino Japanese Bistro -ravintolaan hyvin tietoisina siitä, että ruuha-aikana heidän sotkua aiheuttava silmäteränsä vaati erityistä huomiota.

He toivat monien yllätykseksi lapsen oman syöttötuolin mukanaan, ja siivosivat lopuksi itse kaiken lapsen tekemän sotkun. Tyttö oli käyttäytynyt ikäistensä tavoin, mutta samalla niin kiltisti, että ravintola muisti Evien vanhempia viiden dollarin alennuksella. Redditiin julkaistiin kuva kuitista, jossa luki alennuksen kohdalla: ”Well Behaved Kids”, eli hyvin käyttäytyvät lapset.

– Emme olisi koskaan voineet kuvitella tällaista tilannetta. Evie on ensimmäinen lapsemme. Hän täytti vasta ensimmäisen vuoden, joten tällainen palaute tuntuu kuin olisimme saaneet parhaimman mahdollisen arvosanan vanhemmuudesta, Daley kertoi.