Nicole Kidman tuhosi kasvonsa kauneusleikkauksilla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijätär Nicole Kidman nousi 90-luvulla tunnetuksi elokuvauransa ohella myös Tom Cruisen vaimona. Tähti on nykyään naimisissa kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa, ja on onnistunut säilyttämään valovoimansa vielä 2000-luvullakin. Hänet on listattu usein maailman kauneimpien joukkoon.

Hollywoodissa on ollut jo vuosikymmenten ajan sekä miesten että naisten trendinä tuhota luonnonkauniit kasvot täysin perusteettomilla ja yliampuvilla kauneusleikkauksilla. Nyt tähän kyseenalaiseen joukkoon on liittynyt myös Nicole Kidman, joka kuvattiin iltapäivällä Cannesin elokuvafestiaaleilla Grace of Monaco -elokuvan lehdistötilaisuudessa.

Kidmanin kasvot olivat paisuneet niin muodottomaksi, ettei häntä ollut heti edes tunnistaa valokuvista. Tällä hetkellä hän näyttää leffakaunottaren sijaan lähinnä hamsterin ja piirroshahmon risteytykseltä.

Sydneyssä asuvan Nicole Kidmanin näyttelijäura alkoi jo vuonna 1983, kun hän sai rooleja australialaisista televisio-ohjelmista ja elokuvaprojekteista. Sittemmin maailmankuuluksi elokuvatähdeksi nousseen Kidmanin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Moulin Rouge, Batman Forever, Cold Mountain ja Australia. Nicole toimii näyttelemisen ohella kenkämerkki Jimmy Choo -merkin mainoskasvona.