Hervoton video! Huutokauppiaasta tuli vahingossa rap-supertähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-musiikin maailmassa on usein kiistelty maailman nopeimmin riimiä laukovan räppärin nimestä. Nykyisin Twistaa pidetään nopeimpana, mutta asiasta on toki hieman näkemyseroja. Nyt Twista on kuitenkin saanut haastatajan yllättävältä taholta, kun huutokauppiasta kuvattiin videolle tositoimissa.

YouTube
YouTube

Television huutokauppaohjelmissa nähdään joskus kuinka huutokauppiaan suu käy kuin konekivääri, ja nyt meno on vähintään samaa tasoa. Whitewoodin karjahuutokaupassa huutoja listaava Rhett Parks on tainnut hieman harjoitella artikulointia ja flow’ta jo etukäteen katsomalla rap-videoita, sillä musiikin kanssa editoituna tulos on todella toimiva. Tässä miehessä olisi ainesta Talent-ohjelmaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat