Pamela Anderson perusti nimeään kantavan säätiön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson tunnetaan eläinten puolesta aktiivisesti kampanjoivana povipommina. Pamela kiinnitettiin jälleen vuoden alussa PETA-järjestön kampanjaan, joissa hän on perinteisesti esiintynyt joko alastomana tai lähes alastomana.

Nyt eläinten oikeuksien puolesta puhuva Baywatch-sarjan näyttelijä on päättänyt ottaa järjestöasiat omiin käsiinsä ja hän on perustanut oman säätiönsä. Pamela Anderson Foundation -nimeä kantava järjestö saa lähtölaukauksensa Cannesin elokuvajuhlilta. Pamela kirjoitti asiasta Facebookissa.

Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. 46-vuotias neitokainen on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan, ja leikannut kampauksensa lyhyeksi. Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen.