Poliisit tunkeutuivat perhejuhliin ja pahoinpitelivät asukkaat – shokkivideo julki

Ohhoh! · Stara.fi

Tämä ei ole viihdeuutinen, eikä sitä ole julkaistu viihdeuutisten kategoriassa. Video sisältää rajua materiaalia, jonka katsomista ei suositella herkimmille eikä alle 18-vuotiaille.

Kännykkäkameroiden myötä poliisien törkeät ylilyönnit ja laittomuudet saadaan nykyisin aikaisempaa useammin videolle, joita voidaan käyttää todisteena viranomaisten teoista. Yhdysvalloissa poliisit vaativat lakimuutosta, joka kieltäisi heidän työntekonsa kuvaamisen. Syy siihen on ilmeinen.

YouTube
YouTube

Parhaillaan verkossa raivostuttaa video, jonka perhe kuvasi kotonaan. Vain kuuden sekunnin video ikuistettiin Baytownin kaupungissa, jossa poliisi sai soiton perheen metelöinnistä. Sen sijaan, että poliisipartio olisi soittanut ovikelloa, he keräsivät useita partioita ja tunkeutuivat asuntoon elokuvatyyliin takaoven rikkomalla.

Asuntoon päästyään poliisit ampuivat perheen isoäitiä pippurisumuttimella ja sähköaseella sekä potkivat ja hakkasivat talon isäntää kuin vapaaottelussa. Lopulta poliisit veivät pahoinpitelemänsä perheenjäsenet putkaan. Asunnossa oli paikalla myös pikkulapsia, jotka saivat oireita pippurisumutteesta. Abel Garcian julkaisema video on saanut valtavasti huomiota, ja Baytownin poliisilaitoksen edustalla on järjestetty mielenosoituksia poliisin harjoittamaa silmitöntä väkivaltaa vastaan.

YouTube
YouTube