Lapsitähdestä varttui mallinmitat täyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin amerikkalainen Celebuzz-viihdejulkaisu listasi seitsemän Hollywoodin lupaavinta pikkusiskoa. Ykkösenä listalla oli Dakota Fanningin pikkusisko Elle Fanning, joka on päihittänyt isosiskonsa jo ainakin pituudessa.

Eilen Elle kuvattiin, kun hän oli vierailemassa David Lettermanin huippusuositussa Late Show With David Letterman Show -keskusteluohjelmassa. Nuori kaunotar osoitti samalla varttuneensa lapsitähdestä kuvankauniiksi ja mallimitat täyttäväksi nuoreksi naiseksi. Elle oli pukeutunut tyylikkääseen vaaleanpunaiseen iltapukuun.

Elle Fanning voi hyvinkin nousta vielä supertähdeksi, sillä hän on tehnyt vakuuttavia rooleja jo useissa Hollywood-elokuvissa. Lisäksi hän on tehnyt menestyksekästä malliuraa ja poseerannut myös lehtien kansikuvissa.

Päivitys: Juttuun oli päätynyt Ellelle väärä ikä. Todellisuudessa hän on tietenkin 16-vuotias.