Rintaliivitön Rihanna säväytti – tässäkö kesän kuuma hiustyyli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime aikoina ollut aktiivisesti esillä rohkeiden kuviensa merkeissä, sillä hän paljasti äskettäin ensimmäistä kertaa rintansa lehdessä. Nyt poptähti on kohahduttanut uudella hiustyylillään, joka oli melkoinen yllätys.

Trendsetterinä tunnettu suosikkilaulaja kuvattiin eilen Los Angelesin Staples Centerissä, jossa hän oli seuraamassa Oklahoma City Thunderin ja Los Angeles Clippersin välistä koripallo-ottelua. Päähuomio kiinnittyi hänen hiustensa uuteen väriin, joka on pirteän vaaleanpunainen.

Rihanna ja hänen nykyinen poikaystävänsä Drake viettivät äskettäin 16 vieraansa kanssa yksityisen ravintolaillan syömällä ja juhlimalla ravintolassa aamun tunteihin saakka. Laskun kerrotaan olleen noin 7.000 dollaria. Rihannan kerrottiin äskettäin olevan addiktoitunut juustonaksuihin. Hän on erittäin mieltynyt Wotsits-merkin naksuihin ja tilaa niitä aina hotellisviitteihinsä ja limusiiniinsa. 26-vuotias laulaja on kummallisen mieltymyksensä takia henkilökuntansa naurun kohde, koska vaatii herkkuja mukaan joka tilanteeseen.