Tässä on Tosimiehen grilli – ei mikään leikkikalu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Grillikauden kulta-aika lähestyy kovaa vauhtia. Moni on ehtinyt täyttämään kaasupullonsa ja teroittamaan pihviveitsensä lihakimpaleiden kuvat silmissä. BBQ-ekspertit kuitenkin tietävät, että laadukkaiden ruoka-ainesten lisäksi myös itse paistoalustalla on suuri merkitys kesäruoan valmistamisessa.

Kaasugrillien kanssa paremmuudestaan kilpailevat hiilien avulla kuumenevat paistokeitaat. Nyt kuitenkin markkinoille on tullut niin miehinen grillikompleksi, että siitä on suorastaan paha panna paremmaksi. Kahdeksankulmaisen puugrillin ympärille on nimittäin valmiiksi asennettu grilliä ympäriöivä pöytä, jonka avulla jokainen ruokailija voi osallistua herkkujen paistamiseen omatoimisesti.

Kuten arvata saattaa, on JAG Grill -niminen supergrilli Daily Mailin mukaan yhdysvaltalaisen Le Mar -yhtiön käsialaa. Kesäkemujen kruunun tarjoushinta on ennakkotilauksissa 2.499 dollaria, eli reilut 1.800 euroa. Grillin idea on kuitenkin huikea. Grillin ympärille kokoontuu helposti niin sukulaiset kuin ystävät. Matti Meikäläinen voi toki hyödyntää JAG-grillin ideaa rakentamalla samankaltaisen virityksen myös itse.