Alec Balwin on mielestään liian kuuluisa – poliisit halusivat pidättää vain siksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuva Alec Baldwin on joutunut pariin otteeseen käsirysyyn paparazzien kanssa. Viimeksi herran edesottamuksista kuultiin muutama kuukausi sitten, kun hän suurieleisesti ilmoitti vetäytyvänsä pois julkisuudesta. Nyt otsikot kuumottavat Baldwinin korvia jälleen.

Alec Baldwin joutui äskettäin poliisien kanssa tekemisiin ajettuaan polkupyörällä väärään suuntaan New Yorkin kaduilla. Mies pantiin käsirautoihin, koska hän oli myös osoittanut mielipiteensä kovasanaisesti kahdelle naispuoliselle virkavallan edustajalle. Pian kuulusteluista vapautumisen jälkeen näyttelijä saapasteli New York Postin toimitukseen ja kertoi oman näkemyksensä tapahtuneista julkisuuteen. Hänen mielestään pidätys johtui ainoastaan siitä, että hän on kuuluisa.

– Poliisit tunnistivat minut välittömästi. Näin, kuinka naiset kuiskailivat keskenään, ja sen jälkeen he panivat minut käsirautoihin, hän kertoi.

Alec Baldwin kirjoitti jokunen aika sitten ison esseen Vulture-sivustolle, jossa selitti yksityiskohtaisesti kaiken, joka on mennyt pieleen miehen elämässä toimittajien ja paparazzien takia. Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Baldwin kertoi taannoin, ettei hän halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi takaisin koulun penkille, koska hän halusi New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia.