Busta Rhymes ja kissa yhdistettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moottoriturpana tunnettu Busta Rhymes aloitti uransa vuonna 1990 perustetussa Leaders of the New School -ryhmässä. Underground-piireissä arvostetun ryhmän hajottua hän siirtyi sooloartistiksi ja teki maailmanlaajuisen läpimurtonsa. Mies on tehnyt viime vuosina materiaalia muun muassa Chris Brownin, Lil Waynen ja Nicki Minajin kanssa.

Kuten tiedetty, on internetin yksi pääasiallisimmista tarkoituksista saattaa mahdollisimman paljon kissavideoita netinkäyttäjien ruuduille. Nyt Dylan McQuaid on julkaissut Vine-palvelussa videon kissastaan, joka näyttää editoinnin avulla räppäävän kuin Busta Rhymes. Video on saavuttanut muutamassa päivässä suuren suosion käyttäjiensä keskuudessa.

Busta Rhymes on näytellyt useissa elokuvissa sekä monissa televisiosarjoissa. Hänellä on myös peräti 11 Grammy-ehdokkuutta, joista viimeisin on kissavideollakin olevasta Chris Brownin Look At Me Now -kappaleen räppiosuudesta. Busta Rhymesilla on neljä lasta kahden eri naisen kanssa.